top of page

Φρουί Ζελέ με φρέσκα φρούτα


ΥΛΙΚΑ

  • 300 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι

  • 8 φύλλα ζελατίνη

  • 250 γραμμάρια ζάχαρη

  • Αχλάδια

  • Μήλα

  • Μπανάνες

  • Πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τον χυμό πορτοκαλιού στο σκεύος των 3.1 lt-20cm ή των 5.6lt-24cm ανάλογα με την ποσότητα και ρίχνουμε την ζελατίνη. Ανακατεύουμε καλά ρίχνοντας την ζάχαρη λίγο- λίγο μέχρι να λιώσει και μετά απομακρύνουμε από την φωτιά Προσθέτουμε τα φρούτα κομμένα σε κύβους και τα ανακατεύουμε .

Σερβίρουμε σε μερίδες και τα βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσουν.

bottom of page