Ρύζι με Λαχανικά (Ταϊλανδέζικο)


ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό ρύζι (Γιασμίν)

  • 1 κρεμμύδι μέτριο

  • 1 κομμάτι λάχανο κομμένο λωρίδες

  • 1 μικρή κονσέρβα μαντάριζα

  • Πιπεριές σε διάφορα χρώματα κομμένες λωρίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε λίγο λάδι στο σκεύος 5.5lt και ανοίγουμε τον διακόπτη στη μεγαλύτερη ένδειξη να ζεσταθεί για 2-3’.

Σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να ροδίσουν.

Προσθέτουμε το ρύζι το οποίο έχουμε βράσει και σουρώσει πριν και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τζίντζερ, κάρυ και σβήνουμε με σόγια σως.

Κλείνουμε το μάτι και σερβίρουμε μετά απο 10’.