Ρολό Κοτόπουλο


ΥΛΙΚΑ

  • Το ρολό κοτόπουλο

  • Λάδι

  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Αλείφουμε το ρολό με μαργαρίνη ή λάδι. Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας το σκεύος των 30 cm. με τη θερμοκρασία στη μεγάλη ένδειξη και το προθερμαίνουμε για περίπου 3 λεπτά.

Τοποθετούμε μέσα το ρολό και το ροδίζουμε καλά γυρνώντας το σιγά-σιγά μέχρι να ροδίσουν όλες του οι πλευρές. Κατόπιν κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στη χαμηλότερη ένδειξη.