Ρυζόγαλο με Βανίλια


ΥΛΙΚΑ

  • 2 λίτρα γάλα

  • ¾ της κούπας ρύζι γλασέ

  • 2 βανίλιες

  • 1 κούπα μαύρη ζάχαρη

  • 2 κουταλιές βούτυρο Κερκύρας

  • Κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Επιλέγουμε το σκεύος των 3.1 lt-20cm και αφού βρέξουμε το εσωτερικό του (για να μην κολλήσει το γάλα) βράζουμε το γάλα μαζί με το ρύζι για 6 λεπτά περίπου. Μετά ρίχνουμε το βούτυρο την ζάχαρη και την βανίλια και ανακατεύουμε για ένα λεπτό.

Το σερβίρουμε με κουτάλα σε μερίδες και ρίχνουμε την κανέλα.