Ρίφι κλέφτικο


ΥΛΙΚΑ

  • 1 ½ κιλό αρνί

  • Αλάτι

  • Πιπέρι

  • Δάφνη

  • Χυμός λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Παίρνουμε το σκεύος των 5.6lt-30cm και τοποθετούμε το κομμένο κρέας στην βάση του.

Στο ενδιάμεσο βάζουμε τα φύλλα δάφνης και ανοίγουμε την θερμοκρασία στην υψηλότερη ένδειξη της κουζίνας μέχρι που να πάει ο δείκτης στην μπλε -πράσινη γραμμή.

Μετά χαμηλώνουμε στην ελάχιστη θερμοκρασία και το αφήνουμε να ψηθεί στα υγρά του. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.

en_header-abich-logo.jpg
TUV Thermoforte.jfif
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram