Στραπατσάδα (ντομάτες με αυγά)


ΥΛΙΚΑ

  • 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες

  • 4 αυγά

  • Λαδι

  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο σκεύος 2.7 l βάζουμε το λάδι και ανοίγουμε το διακόπτη στην μεγαλύτερη ένδειξη να ζεσταθεί το λάδι 2-3’ .

Ρίχνουμε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους.

Περιμένουμε να ψηθούν μέχρι να τελειώσουν τα υγρά τους. Αλατίζουμε, χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο σκεύος. Ανακατεύουμε 1-2 φόρες και αμέσως κλείνουμε το καπάκι και το μάτι. Σερβίρουμε μετά από 10’.