ΥΛΙΚΑ
Το αρνίσιο ρολό
Λάδι
Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε το μπούτι με μαργαρίνη ή λάδι. Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας το σκεύος των 5.6lt 30 cm. με τη θερμοκρασία στη μεγάλη ένδειξη και το προθερμαίνουμε για περίπου 3 λεπτά.
Τοποθετούμε μέσα το μπούτι και το ροδίζουμε καλά γυρνώντας το σιγά-σιγά μέχρι να ροδίσουν όλες του οι πλευρές. Κατόπιν κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο 1/3.
Ψήνουμε το μπούτι για 40 λεπτά και κλείνουμε το διακόπτη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.
Comments