Μουσταλευριά


ΥΛΙΚΑ

  • 2 λίτρα μούστο

  • 1 ποτήρι αλεύρι

  • 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ή καρύδια

  • Κανέλα

  • σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο σκεύος των 3,1 lt-20cm ρίχνουμε τον μούστο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή θερμοκρασία για να μην κολλήσει. Μόλις δέσει η μουσταλευριά ρίχνουμε τα αμύγδαλα και σερβίρουμε σε μπολάκια με λίγη κανέλα και σουσάμι.

en_header-abich-logo.jpg
TUV Thermoforte.jfif
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram