top of page

Μοσχάρι Νουά


ΥΛΙΚΑ

  • Το νουά

  • Λάδι

  • Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλείφουμε το νουά με μαργαρίνη ή λάδι. Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας το σκεύος των 5.6lt 30 cm. με τη θερμοκρασία στη μεγάλη ένδειξη και το προθερμαίνουμε για περίπου 3 λεπτά.

Τοποθετούμε μέσα το νουά και το ροδίζουμε καλά γυρνώντας το σιγά-σιγά μέχρι να ροδίσουν όλες του οι πλευρές. Κατόπιν κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο 1/3.

Ψήνουμε το νουά για 50 λεπτά και κλείνουμε το διακόπτη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας

bottom of page