
ΥΛΙΚΑ
Χοιρινό (κατά προτίμηση πανσέτα)
¼ κεφαλοτύρι
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
1-2 ντομάτες
Λάδι ή μαργαρίνη
Αλάτι –πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζουμε το χοιρινό με το τυρί της πιπεριές την ντομάτα και το βάζουμε στο δίχτυ. Αλείφουμε το χοιρινό με μαργαρίνη ή λάδι.
Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας το Dutch Oven 5.6 lt. 30 cm με τη θερμοκρασία στη μεγάλη ένδειξη και το προθερμαίνουμε για περίπου 3 λεπτά.
Τοποθετούμε μέσα το χοιρινό και το ροδίζουμε καλά γυρνώντας το σιγά-σιγά μέχρι να ροδίσουν όλες του οι πλευρές.
Κατόπιν κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο 1/3.
Ψήνουμε το χοιρινό για 50 λεπτά και κλείνουμε το διακόπτη.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά ακόμα με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.