Χοιρινό Γεμιστό


ΥΛΙΚΑ

  • Χοιρινό (κατά προτίμηση πανσέτα)

  • ¼ κεφαλοτύρι

  • 1 πιπεριά πράσινη

  • 1 πιπεριά κόκκινη

  • 1-2 ντομάτες

  • Λάδι ή μαργαρίνη

  • Αλάτι –πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε το χοιρινό με το τυρί της πιπεριές την ντομάτα και το βάζουμε στο δίχτυ. Αλείφουμε το χοιρινό με μαργαρίνη ή λάδι.

Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας το Dutch Oven 5.6 lt. 30 cm με τη θερμοκρασία στη μεγάλη ένδειξη και το προθερμαίνουμε για περίπου 3 λεπτά.

Τοποθετούμε μέσα το χοιρινό και το ροδίζουμε καλά γυρνώντας το σιγά-σιγά μέχρι να ροδίσουν όλες του οι πλευρές.

Κατόπιν κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο 1/3.

Ψήνουμε το χοιρινό για 50 λεπτά και κλείνουμε το διακόπτη.

Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά ακόμα με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.