Χοιρινό Φρικασέ


ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους

  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

  • Αλάτι- πιπέρι

  • Άνηθο

  • 1και ½ αντίδια ή χόρτα

  • 1 αυγό

  • Χυμό από 2 λεμόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Θερμαίνουμε το σκεύος των 9llt-24cm και ροδίζουμε το κρέας με το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί με κλειστό καπάκι σε χαμηλή θερμοκρασία για 30 λεπτά περίπου.

Προσθέτουμε τον άνηθο ψιλοκομμένο, τα αντίδια ή τα χόρτα κομμένα χοντρά και πλυμένα χωρίς να τα στραγγίσουμε.

Τα σιγοψήνουμε για 20 λεπτά. Κάνουμε το αυγολέμονο και το δένουμε με το φρικασέ