Αναζήτηση
Κλασσικό μαγείρεμα ζυμαρικών
Για να μαγειρέψουμε ζυμαρικά χρειαζόμαστε την διπλάσια ποσότητα νερού, δηλαδή για το μαγείρεμα 500 γραμμαρίων ζυμαρικών χρειαζόμαστε 1000...
Κουνέλι με κρασί
ΥΛΙΚΑ 1 κουνέλι 2 πράσα 2 σκελίδες σκόρδο 2 καρότα 1 φλιτζάνι του καφέ ξύδι 1 φλιτζάνι του τσαγιού άσπρο κρασί 100 γρ. μπέικον 1 κρεμμύδι...
Κουνέλι Στιφάδο
ΥΛΙΚΑ 1 κουνέλι έως 1 ½ κιλό κομμένο σε μερίδες 2 κιλά κρεμμύδια 1 ποτήρι του νερού λάδι Ντομάτα Αλάτι- πιπέρι- κανέλλα 2 φύλλα δάφνη...
Λαχανοντολμάδες
ΥΛΙΚΑ ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 λάχανο μέτριο 1 ποτήρι του νερού λάδι Αλάτι-πιπέρι Άνηθο (για την γέμιση) 1 αυγό 1 κούπα ρύζι ΕΚΤΕΛΕΣΗ...
Μοσχαράκι κοκκινιστό με ελιές και γραβιέρα Νάξου
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι από ελιά 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες...
Μοσχάρι κοκκινιστό
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι 2 μέτρια κρεμμύδια Ντομάτα 1 ποτήρι του κρασιού λάδι Αλάτι-πιπέρι-κανέλλα ½ ποτήρι κρασιού κρασί 1 σκελίδα σκόρδο...