ΥΛΙΚΑ
• Χοιρινό (κατά προτίμηση πανσέτα)
• ¼ κεφαλοτύρι
• 1 πιπεριά πράσινη
• 1 πιπεριά κόκκινη
• 1-2 ντομάτες
• Λάδι ή μαργαρίνη
• Αλάτι –πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζουμε το χοιρινό με το τυρί της πιπεριές την ντομάτα και το βάζουμε στο δίχτυ. Αλείφουμε το χοιρινό με μαργαρίνη ή λάδι.
Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας το Dutch Oven 5.6 lt. 30 cm με τη θερμοκρασία στη μεγάλη ένδειξη και το προθερμαίνουμε για περίπου 3 λεπτά.
Τοποθετούμε μέσα το χοιρινό και το ροδίζουμε καλά γυρνώντας το σιγά-σιγά μέχρι να ροδίσουν όλες του οι πλευρές.
Κατόπιν κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο 1/3.
Ψήνουμε το χοιρινό για 50 λεπτά και κλείνουμε το διακόπτη.
Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά ακόμα με κλειστό το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.
• Dutch oven 5.6 lt.