ΥΛΙΚΑ
• κρεας (μοσχαρι ή χοιρινο)
• 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
• 3 κουταλιες της σουπας ξερο κολιανδρο
• σκορδο λιωμενο
• χυμο ντοματας
• 250γρ καρυδια
• φρυγανια τριμμενη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο σκευος 5,6 lt βαζουμε το λαδι να ζεσταθει για 2-3΄ και ανοίγουμε το ματι στη μέγιστη θερμοκρασία.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια. Συμπληρώνουμε με δυο ποτήρια του νερού ζεστό νερό, το αλατοπιπερο, το κολιανδρο , σκορδο και τον χυμο ντοματας.
Σκεπαζουμε και οταν αρχισουν να βγαινουν ατμοι χαμηλωνουμε το ματι και το αφηνουμε να βρασε ι(το μοσχαρι για περιπου 1 ωρα ενω το χοιρινο λιγοτερο 30΄-45΄)
Οταν το κρεας ειναι ετοιμο ριχνουμε τα καρυδια τριμμενα σε σκονη , βραζουμε για 5΄ ακομα και συμπληρωνουμε με 1-2 κουταλιες τριμμενη φρυγανια.
Κλεινουμε το ματι κ σερβιρουμε σε 10΄
• Casserole 5.6lt