ΥΛΙΚΑ
• 300 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι
• 8 φύλλα ζελατίνη
• 250 γραμμάρια ζάχαρη
• Αχλάδια
• Μήλα
• Μπανάνες
• Πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τον χυμό πορτοκαλιού στο σκεύος των 3.1 lt-20cm ή των 5.6lt-24cm ανάλογα με την ποσότητα και ρίχνουμε την ζελατίνη. Ανακατεύουμε καλά ρίχνοντας την ζάχαρη λίγο- λίγο μέχρι να λιώσει και μετά απομακρύνουμε από την φωτιά Προσθέτουμε τα φρούτα κομμένα σε κύβους και τα ανακατεύουμε .
Σερβίρουμε σε μερίδες και τα βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσουν.
• Casserole 3.1lt