ΥΛΙΚΑ
• 2 κομμάτια φιλέτο ψαριού
• 3 πατάτες μέτριες
• 3 καρότα μέτρια
• Λάδι
• Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη ή θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο σκεύος των 2,7lt-24cm βάζουμε το λάδι και ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο δυνατό. Μόλις ζεσταθεί λίγο βάζουμε το ψάρι και το αφήνουμε να ροδίσει, το γυρίζουμε και προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες όπως του φούρνου και τα καρότα, ρίχνουμε τα μπαχαρικά και κλείνουμε το καπάκι.
Μόλις αρχίσουν να βγαίνουν ατμοί χαμηλώνουμε το μάτι και το αφήνουμε για 10 λεπτά να μαγειρευτεί. Μετά κλείνουμε τον διακόπτη της κουζίνας και το αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά ακόμα.