ΥΛΙΚΑ
• 500 γραμμάρια γαρίδες βρασμένες
• 500 γραμμάρια ταλιατέλες
• 2 κουταλιές της σούπας κάρυ
• ½ ποτήρι του νερού κρασί
• 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
• 500 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους
• Λάδι
• Αλάτι- πιπέρι
• Μαϊντανό για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο σκεύος των 9lt-24cm βράζουμε τις ταλιατέλες για 7-8 λεπτά περίπου(al dente ). Στο σκεύος των 5,6lt-24cm ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε τις γαρίδες για 3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το κρασί, το κάρυ, το ξύδι και τις ντομάτες. Το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά περίπου μέχρι να τραβήξει τα υγρά του.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε με τις γαρίδες και το μαϊντανό.