ΥΛΙΚΑ
• 1 Μικρό κρεμμύδι
• ½ φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
• 1 πατάτα βρασμένη
• 200 γρ. μανιτάρια φρέσκα
• ¼ του τσαγιού άσπρο κρασί
• 1 και ¼ του τσαγιού ζωμό βοδινού
• 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο
• Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο στο σκεύος των 5,6lt-24cm ώστε να λιώσει. Τσιγαρίζουμε στο βούτυρο τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το κρασί.
Χαμηλώνουμε στο μισό τον διακόπτη και βάζουμε το ζωμό του βοδινού και προσθέτουμε ανάλογο νερό. Αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν και τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί με την πατάτα. Τα βάζουμε πάλι να βράσουν αφού έχουμε προσθέσει την κρέμα γάλακτος για ένα λεπτό.
• Casserole 5.6lt