ΥΛΙΚΑ
• Πατάτες
• Καρότα
• Μπρόκολο
• Κρεμμύδια
• Σέλινο
• Χυμός από 3 λεμόνια
• 2,5 λίτρα νερό
• 1,5 κούπα ρύζι
• 2 Αυγά(προαιρετικά)
• Αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το ανάλογο νερό και ρίχνουμε τα λαχανικά στο σκεύος των 9lt-24cm.
Μόλις πάρει βράση και αρχίσει να βγαίνει ατμός, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο ελάχιστο για 10 λεπτά περίπου και προσθέτουμε το ρύζι, συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή θερμοκρασία για άλλα 10 λεπτά. (Κάνουμε το αυγολέμονο και το ρίχνουμε στο σκεύος με τα λαχανικά και το ρύζι.
Το βράζουμε για 3 λεπτά και αλατοπιπερόνουμε)
• Casserole 9 lt.