ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλο μοσχαρι κομμενο σε μικρα κομματια
• Λαδι
• 1 κρεμμυδι
• 2 καροτα
• 2 πατατες μετριες
• 2 παντζαρια (βολβους)
• Αρκετο λαχανο ψιλοκομμενο
• 1 πρασο
• Μαϊντανο
• Χυμο ντοματας
• Γιαουρτι για το σερβιρυσμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο σκευος 5,6 lt βαζουμε να ζεσταθει το λαδι για 2΄-3΄ κ ανοιγουμε το ματι στην μεγιστη θερμοκρασία.
Ρίχνουμε τα κομματάκια απ΄το μοσχάρι και το ψιλοκομμενο κρεμμυδακι και τα σοταρουμε.
Στη συνέχεια προσθετουμε 1 ποτηρι του νερου ζεστο νερο, σκεπαζουμε και μολις παρει βραση και βγουν ατμοι απο το καπακι χαμηλωνουμε το ματι στην μικροτερη ενδειξη.Το αφηνουμε για μιση ωρα.
Κοβουμε τα λαχανικα σε κυβους.
Στη μιση ωρα ανοιγουμε το σκευος ,δυναμωνουμε παλι το ματι στη μεγιστη θερμοκρασια και προσθετουμε ντοματα-ολα τα λαχανικα, αλατι και πιπερι.
Σκεπαζουμε κ μολις αρχισουν να βγαινουν ατμοι χαμηλωνουμε το ματι και αφηνουμε να μαγειρευτουν ολα μαζι για 45’
• Casserole 5.6lt