ΥΛΙΚΑ
• Χυμός από 3 λεμόνια
• 1,5 λίτρα νερό
• 1 κούπα ρύζι
• 1 Αυγό
• Αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το νερό και ρίχνουμε το ρύζι στο σκεύος των 3,1 lt-20cm. Το βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά περίπου.
Χτυπάμε σε ένα μπολ το αυγό μαζί με τον χυμό λεμονιού και προσθέτουμε σιγά –σιγά τον ζωμό από το ρύζι για να μην κόψη.
Το αδειάζουμε ξανά στο σκεύος να πάρει μία βράση για 2 λεπτά
• Casserole 3.1lt