ΥΛΙΚΑ
• 7-8 σεφταλιές
• Αλάτι
• Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανάλογα με την ποσότητα επιλέγουμε το σκεύος των 2,7lt-24cm ή το σκεύος των 5,6lt-30cm.
Τοποθετούμε το σκεύος στην εστία της κουζίνας και προθερμαίνουμε για 6-7 λεπτά.
Ανοίγουμε το καπάκι και τοποθετούμε τις σεφταλίες .
Αφήνουμε το καπάκι ανοιχτό και περιμένουμε να ροδίσουν από την μία πλευρά, γυρίζουμε προσεκτικά με μία σπάτουλα.
Κλείνουμε το καπάκι και το μάτι της κουζίνας.
Αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί 20-25 λεπτά με τον διακόπτη της κουζίνας κλειστό.
Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού και σερβίρουμε.
• Casserole 5.6lt
• Dutch Oven 2.7 lt.