ΥΛΙΚΑ
• 300 γρ. φασόλια γίγαντες (βλέπε συνταγή)
• 1/2 κόκκινο κρεμμύδι
• 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ντοματίνια
• 1/2 κούπα κινόα
• 2-3 αγγουράκια τουρσί
• 1 ψιλοκομμένο καρότο
• μαϊντανός
Για την σος ταχινιού
• 1 κ. γλ. ταχίνι με μέλι
• 2 κ. σ. ξύδι μπαλσάμικο
• 1 κ. σ. σάλτσα σόγιας
• 1 κ. γλ. κορν φλάουρ
• Αλάτι Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Αφού ξεπλύνουμε καλά το κινόα το βράζουμε με άφθονο νερό για περίπου 15 λεπτά στο σκεύος 5,6 lt , 24cm μέχρι να διακρίνεται μια γραμμούλα γύρω από κάθε σποράκι και το αφήνουμε να κρυώσει. Ο όγκος του σχεδόν θα διπλασιαστεί.
• Ανακατεύουμε όλα τα υλικά κομμένα σε μεγέθη της αρεσκείας μας.
Για τη σάλτσα ταχινιού
• Στο multi ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
• Δοκιμάζουμε το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
Πηγή: https://ola-nistisima.gr/
• Casserole 5.6lt
• Νηστήσιμα