ΥΛΙΚΑ
• 2 λίτρα γάλα
• ¾ της κούπας ρύζι γλασέ
• 2 βανίλιες
• 1 κούπα μαύρη ζάχαρη
• 2 κουταλιές βούτυρο Κερκύρας
• Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Επιλέγουμε το σκεύος των 3.1 lt-20cm και αφού βρέξουμε το εσωτερικό του (για να μην κολλήσει το γάλα) βράζουμε το γάλα μαζί με το ρύζι για 6 λεπτά περίπου. Μετά ρίχνουμε το βούτυρο την ζάχαρη και την βανίλια και ανακατεύουμε για ένα λεπτό.
Το σερβίρουμε με κουτάλα σε μερίδες και ρίχνουμε την κανέλα.
• Casserole 3.1lt