ΥΛΙΚΑ
• 1 ½ κιλό αρνί
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Δάφνη
• Χυμός λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Παίρνουμε το σκεύος των 5.6lt-30cm και τοποθετούμε το κομμένο κρέας στην βάση του.
Στο ενδιάμεσο βάζουμε τα φύλλα δάφνης και ανοίγουμε την θερμοκρασία στην υψηλότερη ένδειξη της κουζίνας μέχρι που να πάει ο δείκτης στην μπλε -πράσινη γραμμή.
Μετά χαμηλώνουμε στην ελάχιστη θερμοκρασία και το αφήνουμε να ψηθεί στα υγρά του. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό.