ΥΛΙΚΑ
• 2 κιλά παντζάρια
• 1 ποτήρι του κρασιού νερό
• Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τους βολβούς από τα φύλλα.
Κόβουμε τους βολβούς σε κύβους ή ροδέλες και τα φύλλα τα κόβουμε στη μέση.
Βάζουμε στο σκεύος των 9lt-24cm ένα ποτήρι του κρασιού νερό και αλάτι.
Μόλις βράσει ρίχνουμε τους βολβούς πρώτα και αφήνουμε στο δυνατό το μάτι μας να πάρουν μερικές βράσεις, στην συνέχεια ρίχνουμε και τα φύλλα, κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε τον διακόπτη της κουζίνας
Μόλις αρχίσουν να βγαίνουν ατμοί για 10 λεπτά περίπου, στη συνέχεια ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για άλλα 5-10 λεπτά να μαγειρευτούν με κλειστό το καπάκι και τον διακόπτης της κουζίνας.
• Casserole 9 lt.