ΥΛΙΚΑ
• 200 γραμμάρια γάλα
• 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
• 70 γραμμάρια ζάχαρη
• 1 βανίλια
• 3 φύλλα ζελατίνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε το σκεύος των 2,2 lt-16cm ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να φουσκώσει.
Αφαιρούμε το σκεύος από το μάτι της κουζίνας και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, την βανίλια και τις ζελατίνες αφού πρώτα της έχουμε μουλιάσει σε νερό για να μαλακώσουν, ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια μερίδας και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.