ΥΛΙΚΑ
• 6 φέτες μπακαλιάρο
• 6 ντομάτες
• 6 αντίδια
• 1 κρεμμύδι μεγάλο
• 3 κουταλιές του γλυκού χυμό λεμονιού
• Λάδι
• Αλάτι-πιπέρι
• Άνηθο
• Μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο σκεύος των 5.6lt-30cm.
Καθαρίζουμε τις ντομάτες τις περνάμε από τον τρίφτη και τις βάζουμε στο σκεύος. Στρώνουμε από πάνω τα αντίδια.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι λεμόνι.
Σιγοψήνουμε για 20 λεπτά. Βγάζουμε τα αντίδια, καρυκεύουμε το ψάρι και ψήνουμε για 20 λεπτά. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, βραστές πατάτες ή πιλάφι.
• Casserole 5.6lt