ΥΛΙΚΑ
• Κομμάτι μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό
• 3 πράσα μέτρια
• 4 πατάτες
• 1 ποτήρι του νερού λάδι
• Ντομάτα
• Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε το σκεύος των 5,6lt-30 cm. Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μέτρια κομμάτια αφού έχουμε αλλάξει το νερό από την προηγούμενη πολλές φορές εάν είναι παστός.
Τα πράσα τα κόβουμε σε ροδέλες και τις πατάτες φούρνου.
Τα τοποθετούμε όλα τα λαχανικά στο σκεύος. Βάζουμε την ντομάτα το λάδι και το πιπέρι. Ανοίγουμε το μάτι στο δυνατό.
Περιμένουμε να βγούνε ατμοί και χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας. Το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε τον μπακαλιάρο και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου.
Μετά σβήνουμε τον διακόπτης της κουζίνας και αφήνουμε το φαγητό μας για άλλα 5-10 λεπτά.
• Casserole 5.6lt