ΥΛΙΚΑ
• 5 φιλέτα μπακαλιάρου
• 400 γραμμάρια αρακά
• 2 κουταλιές της σούπα λευκό ξύδι
• Αλάτι–πιπέρι
• Λάδι
• Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο σκεύος των 3lt-20cm βράζουμε τον αρακά με 1 ½ ποτήρια νερό για 8 λεπτά περίπου. Αφού βράσει τον στραγγίζουμε.
Ανάλογα με την ποσότητα επιλέγουμε το σκεύος των 2,7lt-24cm ή το σκεύος των 5,6lt-30cm.
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τοποθετούμε αλευρωμένα τα φιλέτα του μπακαλιάρου για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Δύο λεπτά πριν βγάλουμε το ψάρι από την φωτιά προσθέτουμε τον αρακά και το ξύδι.