ΥΛΙΚΑ
• 4 φιλέτα μοσχαρίσια
• 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
• 1 ποτήρι του νερού κρασί
• Μπούκοβο
• Λάδι
• Αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο σκεύος των 5,6lt-30cm κάνουμε προθέρμανση για 5 λεπτά και βάζουμε τα φιλέτα αφού τα έχουμε ελαφρός αλείψει με λάδι.
Ροδίζουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές, σκεπάζουμε το σκεύος, χαμηλώνουμε στην ελάχιστη θερμοκρασία και αφήνουμε να ψηθούν για 10 λεπτά περίπου.
Αφού ψηθούν τα βγάζουμε από το σκεύος και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κρασί και το μπούκοβο.
Αφήνουμε να πάρει βράσει για ένα λεπτό. Σερβίρουμε τα φιλέτα και περιχύνουμε με την σως.