ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες
• Αλάτι, πιπέρι,
• χυμός 2 λεμονιών
• 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κομματάκια
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 2 καρότα κομμένα σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θερμαίνουμε το σκεύος των 5.6lt-24cm και ροδίζουμε το κρέας. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το χυμό τον λεμονιών, τα κρεμμύδια και τα ροδίζουμε όλα μαζί. Αφού το αφήσουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά προσθέτουμε τις ντομάτες και τα καρότα. Με κλειστό το καπάκι συνεχίζουμε το ψήσιμο για 50-60 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε το κρέας με τηγανιτές πατάτες.
• Casserole 5.6lt