ΥΛΙΚΑ
• 1 μεγάλο κουνουπίδι
• 1 αυγό
• Αλάτι πιπέρι
• Φρυγανιά τρίμα
• 20 γρ. Βούτυρο
• 100 γρ. γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε το κουνουπίδι.
Το τοποθετούμε βρεγμένο στο σκεύος των 9lt-24cm. Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε χαμηλή θερμοκρασία με κλειστό καπάκι για 20 λεπτά. Αρχίζοντας από το κοτσάνι κόβουμε το κουνουπίδι σε χοντρές φέτες.
Χτυπάμε το αυγό με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι, βουτάμε το κουνουπίδι στο μίγμα και το περνάμε από τη φρυγανιά.
Στο σκεύος των 5.6lt-24cm λιώνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε το κουνουπίδι μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
• Casserole 5.6lt
• Casserole 9 lt.