ΥΛΙΚΑ
• 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
• 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
• 100 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
• 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
• 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
• Αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμιγνύουμε σε ένα μπολ το βούτυρο με την μουστάρδα, την πάπρικα και το πιπέρι. Στο σκεύος των 5,6lt-30cm κάνουμε προθέρμανση για 5 λεπτά περίπου και βάζουμε τις μερίδες του κουνελιού να ψηθούν από όλες τις μεριές.
Όταν πάρουν χρώμα ρίχνουμε το κρασί και το σκεπάζουμε να ψηθεί για 20 λεπτά περίπου στην χαμηλότερη θερμοκρασία.
Μετά προσθέτουμε την σως που έχουμε ετοιμάσει και ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου μέχρι να τραβήξει τα υγρά του. Σερβίρετε με πατάτες φούρνου ή ρύζι.
• Dutch oven 5.6 lt.