ΥΛΙΚΑ
• 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
• 300-400 γραμμάρια κόκκινο κρασί
• 2 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο
• Θυμάρι
• Αλάτι πιπέρι
• Λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε το κρασί τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας για 8 ώρες τουλάχιστον. Παίρνουμε το σκεύος των 5,6lt- 30 cm και ρίχνουμε το λάδι. Αφού ζεσταθεί βγάζουμε το κρέας από την μαρινάτα και το ροδίζουμε πολύ καλά από όλες τις πλευρές.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την μαρινάτα και λίγο νερό αν χρειάζεται για να καλύψει το κρέας.
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε στο ελάχιστο και κλείνουμε το καπάκι. Μαγειρεύουμε για 40 λεπτά περίπου. Ανοίγουμε το καπάκι και αν χρειάζεται συνεχίζουμε το βράσιμο με ανοιχτό καπάκι για να δέσει η σάλτσα
• Casserole 5.6lt