ΥΛΙΚΑ
• ½ κιλό γαρίδες
• 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
• 2 ντομάτες μέτριες
• 150 γραμμάρια φέτα
• Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο σκεύος των 2,7lt-24cmβάζουμε το λάδι και ανοίγουμε το μάτι στο δυνατό.
Σοτάρουμε τις γαρίδες στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη. Κλείνουμε το καπάκι και χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας μόλις αρχίσουν να βγαίνουν ατμοί.
Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά περίπου.
Λίγο πριν κλείσουμε τον διακόπτη της κουζίνας ρίχνουμε την φέτα.
Τα αφήνουμε για 5-7 λεπτά.